Волейболният отбор на Хебър и Община Пазарджик се включиха в благотворителна акция.

...
Волейболният отбор на Хебър и Община Пазарджик се включиха в благотворителна акция.
Коментари Харесай

Волейболният Хебър с благотворителен жест към пострадалите в Турция и Сирия

Волейболният тим на Хебър и Община Пазарджик се включиха в благотворителна акция. Тимът и представители на общината дариха артикули от първа нужда за потърпевшите региони в Турция и Сирия, които към този момент са в националната база на Българския червен кръст за разпределение към нуждаещите се.

Статистикът на волейболния шампион Айкут Айдън е един от присъединилите се в идеята, поради прочувствената му ангажираност след опустошителното земетресение.

„ Не знам какво мога да кажа. Благодаря ви доста, ВК Хебър Пазарджик “, написа във Фейсбук Айкут Айдън, който е родом от Турция.

Още през вчерашния ден кметът на Пазарджик Тодор Попов е провел първите дарения към потърпевшите райони.

Президентът на волейболния първенец Александър Иванов изясни: “За нас като клуб постоянно е било значимо да сме съпричастни с идеите, които вълнуват локалната ни общественост. Искрено се надявам да сме от изгода с дарението и да окуражаваме от ден на ден хора да се включат. Под руините в Турция, за жалост, изчезнаха момчетата от цялостен волейболен тим и голям брой футболисти “.

Първият бус с подаяние от община Пазарджик и волейболен клуб Хебър вече е в София и се чака скоро да отпътува и за Турция.



Турският президент Ердоган разгласи тримесечно изключително състояние в 10 района. Той заяви, че до момента са регистрирани 3549 смъртни случая и 22 168 ранени.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР